снимка: БулфотоПрезидентът с интервю по БНР. Ето какво каза Радев:Разбира се,

...
снимка: БулфотоПрезидентът с интервю по БНР. Ето какво каза Радев:Разбира се,
Коментари Харесай

Румен Радев: Страхът все още не е отхлабил своя обръч

снимка: Булфото

Президентът с изявление по БНР. 

Ето какво сподели Радев:

" Разбира се, че президентът носи отговорност за назначението на служебното държавно управление . Така е по Конституция и аз не тичам от тази отговорност ". Това съобщи в предаването " Неделя 150 " на БНР президентът Румен Радев.

Той акцентира, че постоянно се е водил от отговорността за бъдещето на България  и по този аршин е подбирал министрите в кабинета, без оглед на техните партийни пристрастия:

" Страхът към момента не е отхлабил своя обръч и мъчно хора се вземат решение да заемат такава позиция тъкмо в този момент.  Тя е натоварена с доста отговорност. Все още отишлата си напълно скоро власт разполага с всички механизми - финансови и властови, само че все пак има хора, които могат да застанат с лицето и с биографията си и да поемат тази отговорност ". 

Държавният глава уточни, че този  длъжностен кабинет е модел за излизане от безпътицата, в която се намира сега България :

" 45-ото Народно заседание сподели тъкмо тази обърканост ", посочи той.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР